Prijzen

Er zijn 30 Voetjebal-lessen in een seizoen. Een wekelijkse Voetjebal-les kost voor ouder en kind samen €10,- per les en deze duurt 45 minuten. Je betaalt eenmalig €35,- inschrijfgeld, en daarvoor krijg je een Voetjebal-kledingpakket, bestaande uit een shirt, broekje en een Voetjebal-tas.

Inschrijven gebeurt steeds voor een seizoen, waarbij je telkens per blok van 10 lessen vooruit betaalt. De kosten van een blok zijn €100,- . Wij versturen de factuur echter altijd pas na jullie eerste les. Zo krijgt iedereen een proefles en kunnen we de inschrijving ongedaan maken als blijkt dat jouw zoon of dochter nog niet toe is aan Voetjebal.


De inschrijving loopt automatisch door en is per blok opzegbaar. (Minimaal 4 weken voor de start van het volgende blok.)

PROEFLES

Na inschrijving is de eerste Voetjebal-les altijd een proefles. Mocht de proefles niet bevallen maken wij de inschrijving kosteloos ongedaan. 

OPZEGGEN 
Als je eenmaal lid bent van Voetjebal Almelo loopt het lidmaatschap automatisch door naar het volgende blok. Wil je stoppen met Voetjebal dan vragen wij je dit 4 weken voor het begin van het volgende blok via een email aan ons te melden. 
Voetjebal Almelo
almelo@voetjebal.com
0631000666
Terug naar boven